Sikringsafdelingen

Sikringsafdelingen er placeret under Service i Østsjællands Beredskab.

Vi varetager alle typer arbejder på sikringsanlæg som Tyveri, Adgangskontrol, Salto, Videoovervågning og Automatisk Brandalarmeringsanlæg samt Varslingsanlæg. Det være sig service, reparation, eftersyn og ny-installering. Vejledning til kunder udføres ligeledes på ugentligt basis. Vi er således med fra præ-projektering til endelig aflevering og godkendelse af anlægget. Vi bistår ligeledes med udarbejdelse af udbudsmateriale.

For at kunne udføre ovenstående er der en række teknikere ansat i afdelingen. Alle har teknisk baggrund på flere af vore områder og med tidligere ansættelse i sikringsfirmaer som Dansikring og G4S. Da alle har flere forskellige kompetencer gør at manden på opgaven kan løse flere typer af opgaver hos kunden, hvis man er der i forvejen. F.eks. tyv og video eller brand samtidig. Altså med samme mand. Desuden har afdelingen kompetencerne indenfor Sikring, brand og varsling gennem DBI Certificeringsprogram for personer og virksomheder og egne erfaring som gør det muligt i en udbuds eller projekteringsfase at bistå med kompetent viden.

Vores primære kunder ligger indenfor det offentlige, hvilket vi har et stort og godt samarbejde med, herunder også kunders egne IT-afdeling.

Østsjællands Beredskab Sikringsafdelingen er som det første beredskab i Danmark, medlem af Sikkerhedsbranchen og som følge heraf ISO9001:2015 og DBI certificeret samt godkendt

Aut. el-installatør hos Tekniq kvalitet (SKS-El). Vi har egen vagtcentral og samarbejder med en godkendt kontrolcentral.

Kontakt til afdelingen:

Åbningstid: Mandag-Torsdag kl.08-15, Fredag kl. 08-12

Mail:                   sikring@oesb.dk

Telefon:            33 43 18 24